Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 16. MAREC 2019

HOROSKOP ZA SOBOTO, 16. MAREC 2019

OVEN

Vaše razpoloženje bo dobro, očitno prihaja čas za sprostitev in zabavo. Kar nekaj dogodkov in situacij bo najavljalo drugačno obdobje. Pred vami je odličen konec tedna.

BIK

Če boste hoteli delati še za konec tedna, se boste s partnerjem težko uskladili. Ker ne prenesete občutka, da ne veste pri čem ste, si vzemite dovolj časa za resen pogovor.

DVOJČKA

Več posluha za želje drugih boste imeli v teh dneh. Ker veste, da ste čas v preteklosti porabili v glavnem za lastne interese, vam to sploh ne bo težko storiti.

RAK

Vaš značaj je zelo lep, zato nima smisla, da se skrivate za različne maske in si postavljate okvirje, v katerih se ne počutite dobro. Spontanost naj bo vaš adut, saj vam prinaša vse najboljše.

LEV

Vedno lahko zaupate vase, tudi tokrat. Ker ste nekatere stvari že razčistili, boste bolj sproščeni in tudi odkriti pri uveljavljanju svojih skritih želja.

DEVICA

Včasih si očitate, da pokvarite kakšen romantičen trenutek. Poskrbite, da tokrat ne bo tako! Svojo erotičnost boste znali poudariti in očarati partnerja. Prijetno boste presenečeni.

TEHTNICA

Nasprotja, ki jih niste hoteli videti ali upoštevati, vam še vedno ne dajo miru. Lastna prepričanja so veliko vredna, vendar ne ostanite osamljeni v krogu le-teh.

ŠKORPIJON

Za vzpostavitev zaupanja je vedno potreben čas, saj gre za malo daljši proces. Prav zaradi tega ne pričakujte, da se bo kaj zgodilo kar čez noč. Situacija je vezana na daljši rok.

STRELEC

V vas se bo prebudila nova samozavest, kar vam bo dalo krila in elan. Znali boste pokazati tudi svojo romantično plat narave. Kadar ste tako sijoči, se vam nihče ne more upreti.

KOZOROG

Hoteli boste prevzeti pobudo s konkretno akcijo. Dobro premislite ali imate pravico obsojati in ocenjevati! Vsak ima pravico do lastnega življenja, zato ne bodite pokroviteljski.

VODNAR

Zapeljivi boste in očarljivi, razpoloženi za konkretno akcijo. Osvajali boste z lahkoto in kaj hitro se lahko zgodi, da boste osvojeni tudi vi. Obetajo se vam resnično lepe urice.

RIBI

Ker točno veste kaj čutite, ne bo nobenih dilem o vašem ravnanju. Znali si boste uresničiti marsikatero željo in uživati tudi v majhnih pozornostih. Prekipevali boste od dobre volje.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.