Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 18. MAREC 2019

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 18. MAREC 2019

OVEN

Pogrešali boste lahkotno razpoloženje, postali boste napeti. Težje se boste sprostili, saj vas bo motila neiskrenost nekaterih ljudi v vaši okolici. Lahko, da boste pretirano ostri in zelo neposredni.

BIK

Ni vse videti tako, kot se zdi na prvi pogled. Pri precej zahtevnem projektu, s katerim se boste ukvarjali v prihodnje, morate staviti na svoje znanje in sposobnosti, dati vse od sebe!

DVOJČKA

Čaka vas kratek, a neizbežen nesporazum. Svoje stališče boste znali odlično predstaviti. Vaše dobre volje bo hitro konec, če bodo ostali hoteli, da se prilagodite. Ostanite zvesti svojemu razmišljanju.

RAK

Posledice vašega ravnanja mogoče ne bodo najbolj prijetne, dolgotrajne pa tudi ne. Ne razmišljajte o tem, kako vas ocenjujejo drugi, važno je, kaj mislite sami o sebi.

LEV

Nič vas ne bo spravilo na kolena, čeprav vas lahko zajame kratkotrajna panika. Vendar boste hitro ujeli pravi ritem. Instinkt vam bo narekoval, da se umaknete iz družbe in v miru naredite svoje.

DEVICA

Zaradi boljšega počutja in zdravstvenega stanja je pametno, da se malo umaknete in tako ponudite tudi drugim možnost, da se dokažejo. Vse predolgo ste že paradni konj!

TEHTNICA

Kariera bo na prvem mestu in vso energijo boste usmerili v delo in dogovarjanje. Da pa lahko ostanete v dobri formi, je potrebno narediti tudi kaj konkretnega zanjo. Rekreacija je obvezna!

ŠKORPIJON

Po daljšem času vam bodo domače aktivnosti vzele ponovno ogromno časa. Videti bo, kot da nihče ne more nič narediti brez vas. Po eni strani vam bo všeč, po drugi pa tudi ne.

STRELEC

Ostali ljudje bodo enostavno razpolagali z vašim časom, kar boste do neke mere še dopuščali. Ko bo lonec poln, lahko celo vzkipite, kar pa je nepotrebno. Oglasite se pred tem in uberite bolj miren ton glasu.

KOZOROG

Tisti, ki je najbolj razburkal vodo, se bo elegantno umaknil, vi pa se boste ukvarjali s posledicami. Vsega in vseh vam ni potrebno reševati, saj niste sami. Zato ne prevzemite vlogo posrednika.

VODNAR

Mogoče ste se sami postavili v položaj, ki vam trenutno ni najbolj všeč. Nekatere stvari so enostavno del vašega življenja, zato jih sprejmite brez pretiranega razmišljanja.

RIBI

Prenehajte se obremenjevati s tistim, kar se je zgodilo v preteklosti. Nekdo vam je že večkrat povedal, da ste preveč kritični do sebe in njegovo mnenje je splošno. Uživajte v svoji ustvarjalnosti.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.