Domov / Zabavno / HOROSKOP – ČETRTEK, 21. 03. 2019

HOROSKOP – ČETRTEK, 21. 03. 2019

OVEN

Dnevi so več kot ugodni za osvajanje že osvojenih področij, ogledovali pa se boste tudi po novih. Nek telefonski klic vas lahko preseneti, čeprav ga po tihem pričakujete.

BIK

Vaše spontano odzivanje na okoliščine bo v prihodnje stalnica. Težko se boste držali ustaljene rutine, saj bodo spremembe redno na dnevnem redu. Samo lepe besede tokrat ne bodo dovolj.

DVOJČKA

Uporabili boste svoj um in izkušnje pri presoji, ki bo terjala kar nekaj premisleka. Zelo ugoden trend dogodkov se bo nadaljeval in presenečenja se lahko še vrstijo.

RAK

Bolj kot boste hoteli ustreči, bolj se lahko zapletate. Tudi vaše potrpljenje ni brezmejno. Bolje bi bilo, da se izrazite mirno še pravi čas, kajti kasneje bi bili veliko glasnejši.

LEV

Spremembe, ki jih drugi opažajo na vas, vas spravljajo v dobro voljo. Marsikomu ste zagonetka, saj svoje adute ne izdate kar tako. Vodijo vas pravi razlogi in motivi.

DEVICA

Nemir vas bo gnal, ne boste zdržali dolgo na enem mestu. Odpirale se bodo nove priložnosti in vsaj ena bo vredna temeljitega razmisleka. Sprememba bo zelo dobrodošla.

TEHTNICA

Čustveno razpotje, na katerem se boste znašli, bo odprlo nova vprašanja in dileme. Kaj pretirano se ne boste hoteli ukvarjati z vsem skupaj, saj vam že pošteno preseda.

ŠKORPIJON

Spoznanje, da nekaterih zgodb v življenju ne morete ponoviti, saj so unikatne, vas bo kar malce potrlo. Ne ozirajte se nazaj, ne obžalujte preteklosti, veselite se novosti in jutrišnjega dne.

STRELEC

Kar dvema osebama boste ustregli na en mah, obema na podoben način. Življenje je včasih polno naključij in takšna se vam bodo v prihodnjih dneh še dogajala.

KOZOROG

Kljub temu, da bodo vaši nameni dobri, lahko vse skupaj izpade prav obratno. Ne pozabite, da imajo ljudje različne poglede, različna merila in zorni kot gledanja. Vaše zagotovo ni merodajno za vse.

VODNAR

Kratkotrajno se boste še uspeli izogniti situaciji, ki vas neizbežno čaka v prihodnje. Dobro boste pripravljeni in posebnega presenečenja ne bo. Lahko pa odprete novo poglavje v svoji knjigi življenja.

RIBI

Samo lepe besede ne bodo dovolj, želeli boste tudi konkretna dejanja. Dejstva govorijo sama zase, o vsem ste dovolj prepričani. Zato je nastopil pravi čas za akcijo.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.