Domov / Lokalno / V Stični prenovljena poslovalnica Maver

V Stični prenovljena poslovalnica Maver

V soboto, 16. marca, je v Stični potekala slovesna otvoritev prenovljenih prostorov poslovalnice Tuš market Marinka.

Poslovalnica v Stični deluje že slabih 30 let, zato so se v Mesarstvu Maver odločili za temeljito prenovo. Pri prenovi so optimizirali nakupovalne poti in kupcu ponudili sodobno nakupovalno izkušnjo. Trgovina je danes večja za približno 50 kvadratnih metrov in tisoč novih artiklov. Povečan je oddelek mesnice ter na novo urejana pekarna. Nekoliko je prenovljena tudi zunanjost poslovalnice in nov varnostni sistem. 

Kot je povedal predstavnik podjetja Jaka Maver, je prenova potekala po načrtih, za kar se zahvaljujejo številnim lokalnim obrtnikom. Kupcem pa želijo, da bi poslovalnico sprejeli za svojo in se v njej počutili prijetno in domače.

Slovesne otvoritve se je udeležil tudi župan Dušan Strnad. V županski funkciji je najbolj vesel takšnih dogodkov, ko podjetje razume svojo vlogo v lokalni skupnosti. Hkrati pa podjetje razume ves trud, ki ga lokalna skupnost vlaga, da bi se občani počutili čim bolj domače. Navdušujejo ga tudi člani podjetja Maver, ki se znajo povezovati in skrbeti za to, da v njihovih poslovalnicah kupujemo večina doma pridelanih stvari in mesenine domačih proizvajalcev. »Upam, da boste svoje poslovalnice v občini kot tudi izven nje še naprej širili ter poskrbeli za delovna mesta in s tem dali dober zgled drugim, mladim ljudem, kako se uspe z lastno pobudo, iniciativo na domačih tleh«, je še povedal Strnad. 

Za blagoslov novih prenovljenih prostorov je poskrbel stiški pater Maksimiljan File, za dobro voljo pa so poskrbeli člani Godbe Stična in harmonikaš Jure Omahen. 

Vabljeni v prenovljeno poslovalnico TUŠ v Stično. 

foto: www.ivancna-gorica.si

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.