Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 23. MAREC 2019

HOROSKOP ZA SOBOTO, 23. MAREC 2019

OVEN

Novice, ki se vam bodo zdele slabe, lahko razumete kot opozorilo, da se morate lotiti problema s konstruktivne plati. Ne pričnite takoj s hitrim tempom, da ne škodujete svojemu zdravju.

BIK

Prisluhnite prijateljem, ki vas svarijo pred lahkomiselno odločitvijo in preložite usodni sestanek. Na poti vas lahko nekaj preseneti, zato si vzemite tudi rezervo v času.

DVOJČKA

Nekaj več potrpljenja ne bo koristilo samo vašim živcem, ampak vam bo čez čas prineslo tudi čisto nepričakovane koristi, povezane z delom in denarjem.

RAK

Igre na srečo vam seveda ne bodo prinesle bogastva. Za denar boste morali poskrbeti na drug način. Imeli boste priložnost dodatnega zaslužka, ki bo sprva videti neperspektivna.

LEV

Prekipevali boste od energije, zato vam ne bo nobeno delo pretežko in nobena obveznost prezahtevna. Mnogo vam bodo zavidali, nekdo vas bo hotel celo v nečem posnemati.

DEVICA

Če se bojite za svoj ugled, bodite drugič bolj zadržani. Počakajte na tiho privoljenje osebe, ki je neločljivo povezana z vami. Drugačna taktika v tem trenutku ne bi bila primerna.

TEHTNICA

Kljub temu, da čutite, da se vam obetajo prijetne osebe, ne boste hoteli trenutno še nič storiti. Iskali boste najboljšo varianto in jo tudi našli. Ne morete pa pričakovati, da boste ustregli vsem.

ŠKORPIJON

Ne izzivajte usode, da ne boste na koncu ostali praznih rok. Marsikaj lahko dosežete s prijaznostjo in z razumevanjem. To pa seveda ne pomeni, da boste stopili popolnoma v ozadje.

STRELEC

Nikakor ne pričakujte, da se bo nekdo ogrel za vaš načrt samo zato, da bi si pridobil vašo naklonjenost. Tistemu, ki vam bo šepetal najbolj prijazne besede, sploh ne boste verjeli.

KOZOROG

Spor, ki vam lahko kvari spanec, sploh ni tako usoden, kot se vam zdi. Vendar morate storiti prve korak, če vam ni do tega, da se odnosi dokončno poslabšajo.

VODNAR

Nekdo vas bo presenetil z darilcem, drugi pa z drugačno pozornostjo. Vsekakor boste veseli in razposajeni kot že dolgo ne. Držite se prvotnega načrta, kako preživeti dan.

RIBI

Nekaj vam bo manjkalo, pa še sami ne boste vedeli kaj. Dobro spanje in mirni živci vam bosta najbolj koristila. V družinskem krogu pogrešajo dobro besedo in blagohotnost, ki jo preveč skrivate.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.