Domov / Lokalno / HOROSKOP – NEDELJA, 24. 03. 2019

HOROSKOP – NEDELJA, 24. 03. 2019

OVEN

Predolga zabava lahko pusti posledice. Skrb, ki vas že nekaj časa gloda, vas bo zapustila, ker si boste prišli na jasno. Srečali boste osebo, ki vam bo pomagala.

BIK

Morali boste odsloviti ljudi, ki vam kradejo čas z nepomembnimi stvarmi. Ostalo vam bo trikrat več časa za tisto, kar resnično potrebuje vašo prisotnost in aktivnost.

DVOJČKA

Ni nujno, da so prijatelji tisti, ki se sami razglašajo za prijatelje. Ponovno ocenite kdo je vreden vaše pozornosti in časa in kdo ne. Končno je zadnji čas, da naredite red na tem področju.

RAK

Če boste več zahtevali, boste tudi to dobili. Otresite se zadržanosti in prevzemite pobudo. S čakanjem izgubljate dragoceni čas in možnost, da dosežete zelo privlačen cilj.

LEV

Ne zapravljajte za nepotrebne stvari, saj se vam dobra kupčija obeta nekoliko kasneje. Če boste kar naprej pogrevali stare grehe, se vas bo partner počasi naveličal. Izborite si pozornost na drug način.

DEVICA

Bolečina, ki jo občasno občutite, vas opozarja, da živite nezdravo in da morate nekaj spremeniti. Sprostite se, posvetite se sebi in svoji ljubezni. Kdaj ste nazadnje večerjali pri svečah?

TEHTNICA

Več srečanj bo nepomembnih, eno pa vam le lahko zasuče življenje v lahkotnejšo in brezskrbno smer. Malce prevetrite svoja načela in pomislite, katera med njimi so se že postarala.

ŠKORPIJON

Brez tveganja se nič ne more zgoditi. Ko boste tehtali med srcem in pametjo, bo dilema še večja. Nepričakovano boste našli skrivnega zaveznika, ki vam bo odlično svetoval.

STRELEC

Obeta se veliko hrupa za nič. Če vam je žal časa in moči, se temu viharju enostavno izognite. Dobro napredujete, trenutna upočasnitev vas naj ne pripravi do nepremišljenih dejanj.

KOZOROG

Ne popustite pritiskom, ker se boste kasneje težko izvlekli. Karta v rokavu naj še nekaj časa ostane tam, kjer je. Analiza dogodkov vam bo pokazala, da je tako prav.

VODNAR

Lotite se poprave s trezno glavo in močno voljo, drugače vam lahko še enkrat spodleti. Ne lotevajte se novih podvigov, ker vam bremenijo vest še stari, neporavnani dolgovi.

RIBI

Preočitno prilizovanje vam bi moralo vzbuditi sum v dobronamernost osebe, ki se tako smuka okoli vas. Po eni strani vas bodo sladke besede osrečile, vendar boste vedeli, da niso iskrene.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.