Domov / Lokalno / ZAKLJUČIL SE JE SEJEM NATOUR ALPE-ADRIA

ZAKLJUČIL SE JE SEJEM NATOUR ALPE-ADRIA

V soboto se je zaključil letošnji osrednji slovenski turistični sejem Natour Alpe – Adria, ki je potekal vse od srede 27. januarja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. V teh dneh so se na stojnici, v stekleni dvorani razstavišča, predstavljala tudi turistična društva iz občine Ivančna Gorica, v sodelovanju z Občinsko turistično zvezo Ivančna Gorica in Zavodom Prijetno domače. Na sklepnem sobotnem razstavnem prostoru so se obiskovalcem predstavljali člani TD Krka, Muljava, Grča »Lučarjev Kal« in člani Vinogradniško-sadjarskega turističnega društva Debeli hrib. Lepo urejena stojnica »Prijetno domače – občina Ivančna Gorica« je tudi  gostila bolj ali manj poznane goste, med njimi jo je obiskal tudi podžupan Tomaž Smole. Že v petek pa se je sejmišča udeležil župan Dušan Strnad, ki je velik podpornik razvoja turizma v našem okolju.

Sejem Natour Alpe-Adria je največja prireditev s področja turizma v regiji Alpe-Jadran, saj privabi okrog 15000 obiskovalcev, ki imajo vsako leto možnost spoznati tudi ponudbo iz naših krajev.

About Novinar

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …