Domov / Lokalno / IZPOLNJEVANJE VLOG ZA NEPOSREDNA PLAČILA V KMETIJSTVU

IZPOLNJEVANJE VLOG ZA NEPOSREDNA PLAČILA V KMETIJSTVU

Izpolnjevanje vlog za neposredna plačila v kmetijstvu v letu 2016 bo potekalo od 29. februarja do 6. maja. Vloge se na agencijo pošilja v elektronski obliki.

Za izpolnjevanje vlog se lahko naročite v Kmetijsko svetovalni službi Dobrepolje ob ponedeljkih, sredah in petkih od 7. do 8. ure. Pridete lahko osebno v pisarno ali pokličete po telefonu: 01 7867 150. Zaradi razporeditve dela vas prosim, da se naročite za termin izpolnjevanja vloge vsaj do konca marca.

Z administrativnimi kontrolami je ministrstvo za kmetijstvo za veliko kmetijskih gospodarstev odkrilo neurejeno stanje v RKG. Nosilci teh kmetij ste bili o tem pisno obveščeni na obvestilu »o odvedeni akontaciji dohodnine« s strani ARSKTRP. To obvestilo ste dobili na začetku februarja. Če imate v zadnjem odstavku besedila obvestilo o neskladju v RKG, morate čim prej urediti stanje na Upravni enoti Grosuplje.

Svoje površine (GERKe) lahko pregledujete na spletni strani: Gerk

Več informacij o neposrednih plačilih v kmetijstvu na strani ARSKTRP:

Zbirna vloga

Vsi, ki boste prišli na vnos namesto nosilcev kmetije, prinesite s seboj pooblastilo nosilca.

16490Obvestilo februar – lekt-1

About Novinar

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …