Domov / Glasba / TANJA ŽAGAR PRAZNOVALA 34 LET

TANJA ŽAGAR PRAZNOVALA 34 LET

Bil je sončen dan, šla sem v Piran dritto na obalo… poje Tanja Žagar v eni izmed svojih najbolj priljubljenih pesmi, Zame zakantaj. In prav takšen je bil tudi letošnji 1.julij. Sončen in vroč, pravi poletni dan, ko je Tanja za svoj 34 rojstni dan že od samega jutra prejemala čestitke po telefonu, preko maila, po sms-jih, na FB in tudi v živo. Najprej so ji »Vse najboljše!« zapeli člani njene glasbene družine skupina Avantura, s katerimi so začeli proslavljati v Marini Portorož. Slavje se je nadaljevalo na Punti v Piranu, kjer je Tanja nastopila in od svojih oboževalcev ves večer prejemala čestitke, darilca in lepe želje. Še posebej so jo presenetili organizatorji tradicionalnega dogodka piranske gasilke in gasilci, ki so ji na oder prinesli torto in ji zaželeli, naj ostane CARICA še naprej.

Njena založba Gong records pa ji je za njen rojstni dan podarila težko pričakovani peti album z naslovom CARICA, ki ga je bila Tanja neskončno vesela in ga bo od zdaj naprej promovirala na vseh prihajajočih nastopih in koncertih po vsej Sloveniji.

Tanja je ob svojem jubileju na FB zapisala: Pa je spet prišel 01.07., ko sprejemam čestitke 🙂 Številko 3 je zamenjala 4 🙂 Čutim da bo 34 carska in plodna.

About admin

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …