Domov / Policija / PREGLED DOGODKOV PP GROSUPLJE V PRETEKLIH 7 DNEH

PREGLED DOGODKOV PP GROSUPLJE V PRETEKLIH 7 DNEH

Policijska postaja Grosuplje je v preteklih 7-ih dneh od 04.07.2016 od 07.00 ure do 11.07.2016 do 07.00 ure obravnavala 26 kaznivih dejanj, 5 prometnih nesreč, 4 kršitve javnega reda in mira in obravnavali 23 ne interventnih dogodkov.

KAZNIVA DEJANJA:
Na območju občine Grosuplje so policisti obravnavali tatvino krompirja; tatvino moškega kolesa znamke KTM, okvir bele barve z odtenki črno-rdeče barve; dva vloma v lokal in tatvino cigaret; poskus vloma v lokal; tatvino telefona; tatvino obeh RT reg. št. LJ AU-664; kaznivo dejanje goljufije; kaznivo dejanje zatajitve; tatvino artiklov iz trgovine; poslovno goljufijo; tatvino kolesa znamke Clifranner, 18″, št. okvirja 4411153479, letnik 2012, rdeče barve z pvc črnimi blatniki; vlom v garažo; tatvino štirih litih platišč s pnevmatikami in kaznivo dejanje grožnje.

Na območju občine Ivančna Gorica so policisti obravnavali vlom v gospodarski objekt, tatvino denarja iz stanovanjske hiše; tatvino telefona; vlom v hišo; tatvino KZM, znamke KTM, oranžne barve, lita platišča sive barve; poskus vloma v vikend; vlom v vozilo in vlom v pomožni leseni objekt.

Na območju občine Dobrepolje so policisti obravnavali tatvino kolesa znamke KTM, tipa LIFE TRACK, sivo-oranžne barve in tatvino kolesa s pomožnim motorjem Hercules s pedali, zelene barve.

Policisti bodo za zgoraj navedena kazniva dejanja po vseh zbranih obvestilih in pridobljenih dokazih s kazenskimi ovadbami obvestili Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani.

PROMETNA VARNOST IN JAVNI RED IN MIR:
Na območju občine Grosuplje obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, obema udeležencema je bil izdan plačilni nalog, zaradi kršitev ZPrCP;

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja, so policisti zasegli vozilo, zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog.

Prav tako so obravnavali dve prometni nesreči z samoudeležbo kolesarja, oba kolesarja sta vozila kolo pod vplivom alkohola in se pri padcu poškodovala, obema je bil izdan plačilni nalog.

Na območju občine Ivančna Gorica so policisti obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi; prometno nesrečo z udeležbo enega vozila, kršitelju izdan plačilni nalog;

Policisti so obravnavali ugriz psa, zoper lastnika psa sledi hitri postopek.

Zasegli manjšo količino prepovedane droge, zoper kršitelja sledi hitri postopek.

Intervenirali na javnem kraju, kjer je prišlo do spora med sostanovalci bloka, kršitelju je bil izdan plačilni nalog na podlagi določil ZJRM-1.

Intervenirali na javnem kraju, kjer je kršiteljica izrekla več žaljivk, izdan ji je bil plačilni nalog po določilih ZJRM-1.

Na območju občine Dobrepolje so policisti, zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja, zasegli vozilo, zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog;

About admin

Preverite tudi

V NACIONALNI PREVENTIVNI AKCIJI »MOBILNI TELEFON« SODELUJE TUDI OBČINA GROSUPLJE

Nacionalna preventivna akcija »Mobilni telefon« se je pričela v ponedeljek, 14. januarja, in bo trajala …