Domov / Lokalno / VABILO DRUŠTVOM K SODELOVANJU NA PRIREDITVI GROSUPLJE V JESENI

VABILO DRUŠTVOM K SODELOVANJU NA PRIREDITVI GROSUPLJE V JESENI

Veseli smo toplih, sončnih, poletnih dni, vendar pa se že sedaj pripravljamo, da bomo tudi v jesen vstopili veseli in dobro razpoloženi. Pozdravili jo bomo s prireditvijo Grosuplje v jeseni. V centru Grosupljega se bo tudi letos odvijal bogat kulturni in zabavni program, posebno veselo pa bo, če bodo prireditveni prostor tudi letos preplavile stojnice društev in organizacij. Vsa kulturna, športna, turistična in druga društva in organizacije – lepo povabljeni k predstavitvi – bodisi s postavitvijo stojnice ali na drug poljuben način.

Prireditev Grosuplje v jeseni bo potekala v soboto, 17. septembra 2016, na Kolodvorski in Taborski cesti v Grosupljem. Če bi bili pripravljeni sodelovati na prireditvi Grosuplje v jeseni, to sporočite koordinatorju prireditve Urošu Permetu na uros.perme@grosuplje.si ali na 01/788-87-74, in sicer najkasneje do ponedeljka, 22. avgusta 2016 (število stojnic je omejeno). Uroš Perme vam je na voljo tudi za vse ostale podrobnosti in morebitna vprašanja.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …