Domov / Lokalno / VABILO NA JAVNO RAZPRAVO Z OBČANI IN DRUGO ZAINTERESIRANO JAVNOSTJO

VABILO NA JAVNO RAZPRAVO Z OBČANI IN DRUGO ZAINTERESIRANO JAVNOSTJO

Podjetje Harpha Sea, d.o.o. Koper v sodelovanju z Občino Grosuplje, v okviru priprave Celostne prometne strategije (CPS), vabi na

1. JAVNO RAZPRAVO Z OBČANI IN DRUGO ZAINTERESIRANO JAVNOSTJO, ki bo v ponedeljek, 01. 08. 2016, ob 17. uri, v Družbenem domu Grosuplje, Taborska cesta 1, 1290 Grosuplje.

Občina Grosuplje je letos pričela s pripravo Celostne prometne strategije za območje celotne občine. Namen javne razprave je vključevanje predstavnikov zainteresirane javnosti v proces vsebinskega oblikovanja ciljev in prioritet. Strategija, ki bo leta 2017 sprejeta na občinskem svetu, bo temeljni strateški dokument občine na področju planiranja razvoja prometa v prihodnjih letih. Dokument bo upošteval in nadgrajeval obstoječe strateške dokumente mesta, občine, regije in trenutne načrtovalske prakse in rešitve. Na tokratni, 1. javni razpravi bodo udeleženci seznanjeni z dosedanjim delom in ugotovitvami in pozvani k ustvarjalnemu dialogu z različnimi predlogi in pogledi na tematiko.

SMERNICE ZA PRIPRAVO CELOSTNE PROMETNE STRATEGIJE

Vljudno vas vabimo, da se posvetovanja udeležite. Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na kontaktno osebo v zvezi s CPS MOK, Marino Štrus, Občina Grosuplje (tel: 01 788 87 71, e-pošta: marina.strus@grosuplje.si). Veselimo se srečanja z vami!

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …