Domov / Policija / PREGLED DOGODKOV PP GROSUPLJE V PRETEKLIH 7-IH DNEH

PREGLED DOGODKOV PP GROSUPLJE V PRETEKLIH 7-IH DNEH

Policijska postaja Grosuplje je v preteklih 7 dneh od 25.07.2016 od 07.00 ure do 01.08.2016 do 07.00 ure obravnavala 23 kaznivih dejanj, 6 prometnih nesreč, 2 kršitve javnega reda in mira in obravnavali 28 ne interventnih dogodkov.

KAZNIVA DEJANJA:

Na območju občine Grosuplje so policisti obravnavali poskus vloma v hišo; poskus vloma v gospodarsko poslopje; dva vloma v hišo; kaznivo dejanje goljufije; izsiljevanje; poškodovanje vozila; tatvino visokotlačnega čistilca; tatvino lesa; tatvino telefona; kaznivo dejanje zanemarjanje otrok in grožnje ter tatvino telefona.

Na območju občine Ivančna Gorica so policisti obravnavali tatvino motorja znamke Tomos A3, modre barve, štev. okvirja 738026, letnik 1989; tatvino telefona in tatvino cigaret iz skladišča lokala; tatvino kolesa s pomožnim motorjem, znamke YIYING ELVIVO, rdeče barve; tatvino več kosov nagrobnih sveč in vaz na pokopališču; poskus vloma v osebni avto; poskus vloma v hišo in vlom v lokal.

Policisti bodo za zgoraj navedena kazniva dejanja po vseh zbranih obvestilih in pridobljenih dokazih s kazenskimi ovadbami obvestili Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani

PROMETNA VARNOST IN JAVNI RED IN MIR:

Na območju občine Grosuplje obravnavali :

  • prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

Policisti so intervenirali zaradi spora med sosedi, vinjen kršitelj je bil pridržan do izstreznitve, izdan mu je bil plačilni nalog na podlagi določil ZJRM-1.

Na območju občine Ivančna Gorica so policisti obravnavali:

  • prometno nesrečo, kjer je bila ena oseba poškodovana, povzročitelju izdan plačilni nalog;

  • prometno nesrečo, kjer je voznik na cesti opazil konja, ustavil vozilo, konj pa je s prednjimi nogami skočil na pokrov motorja in ga poškodoval. Lastniku konja izdan plačilni nalog;

  • prometno nesrečo z materialno škodo, povzročitelju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda;

  • prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

Intervenirali na javnem kraju, kjer je pes napadel drugega psa in njenega lastnika. Zoper lastnika sledi hitri postopek po določilih ZZZiv.

Na območju občine Dobrepolje so policisti obravnavali

  • prometno nesrečo z udeležbo divjadi

About admin

Preverite tudi

V NACIONALNI PREVENTIVNI AKCIJI »MOBILNI TELEFON« SODELUJE TUDI OBČINA GROSUPLJE

Nacionalna preventivna akcija »Mobilni telefon« se je pričela v ponedeljek, 14. januarja, in bo trajala …