Domov / Lokalno / NOVO ŠOLSKO LETO TUDI V VRTCU IVANČNA GORICA

NOVO ŠOLSKO LETO TUDI V VRTCU IVANČNA GORICA

Novo šolsko leto se je začelo tudi v Vrtcu Ivančna Gorica. Nanj se pripravljajo tako rekoč že od meseca aprila, ko so zaključili razpis za vpis otrok v vrtec. Na prvi šolski dan se je z ravnateljico vrtca Ivančna Gorica Branko Kovaček sestal župan Dušan Strnad, ki se je seznanil s potekom novega šolskega leta v vzgojno izobraževalnem zavodu. S 1. septembrom je v oddelke prvič vstopilo 190 otrok novincev v starosti od 11 mesecev do 6 let.

V šolskem letu 2016/2017 bo v Vrtcu Ivančna Gorica vključenih 707 otrok v 38 oddelkih vrtca na 11 lokacijah v 7 enotah vrtca. Za otroke bo skrbelo skupaj 86 vzgojiteljic, pomočnic vzgojiteljic, svetovalna delavka, specialna in rehabilitacijska pedagoginja in logopedinja. Za prehrano, administracijo, vzdrževalna dela, perilo, čiščenje in vodenje vrtca pa je v vrtcu zaposlenih še 28 tehničnih delavcev.

Ravnateljica vrtca vsem otrokom in njihovim staršem želi veliko delovnih uspehov, mirnega delovnega okolja, veselih in zvedavih otrok, ki bodo z veseljem in zaupanjem staršev hodili v vrtec.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …