Domov / Glasba / NINA PUŠLAR RAZVNELA DOMAČO IVANČNO GORICO

NINA PUŠLAR RAZVNELA DOMAČO IVANČNO GORICO

Letošnji tradicionalni Ninin koncert, ki se je v športni dvorani OŠ Stična zgodil v soboto, 15. oktobra, lahko strnemo v eno samo besedo – fantastično.

Nina se je domači publiki pokazala v najboljši možni luči in z gosti je pričarala neverjetno vzdušje, v katerem so obiskovalci, med njimi tudi podžupan Tomaž Smole, uživali poltretjo uro. Koncert je začela z besedami, da je povsod lepo stati na odru, doma pa najlepše.

»Nimam besed, ki bi opisale, kako je bilo lepo in kako vesela sem, da je moj domači koncert postal že tak praznik, da nas obišče ne samo domača publika, pač pa nanj prihajajo obiskovalci iz cele Slovenije.

Komaj čakam naslednje leto in že sedmo ponovitev koncerta. Hvala mojim gostom, hvala odlični publiki in iskrena hvala vsem, ki so pomagali, da je ta velik projekt tako uspel«, je svoje misli za spletno stran strnila Ambasadorka občine Ivančna Gorica, ki je od koncerta, kakor sama pravi, »prijetno utrujena«.

Letošnji koncertni gostje so bili domačini Stiški kvartet, Primorka Anika Horvat in veliko presenečenje, ansambel Modrijani. Z veseljem pričakujemo koncert naslednje leto, ko se bo zgodila že sedma ponovitev.

About admin

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …