Domov / Glasba / KONCERTNI INTERVJU – TOMAŽ DOMICELJ

KONCERTNI INTERVJU – TOMAŽ DOMICELJ

Super druženje je za nami. Hvala vsem, ki ste prišli in hvala našim posebnim prijateljem:

Pokrovitelji koncertnega intervjuja so bili:

Avtoličarstvo in kleparstvo Egon Brundula s.p., ki ima sodobno opremljeno delavnico za vse vrste avtoličarskih storitev za osebna in dostavna vozila.

Trebusnaplesalka.si, Plesni in glasbeni animacijski programi za zasebne in poslovne zabave.

‘Malar Primož’ v svojem podjetju nudi slikopleskarska in pleskarska dela, izdelavo in barvanje fasad, izdelavo ometov in še veliko drugih storitev. Kvaliteto dosegajo z uporabo kakovostnih materialov in izkušenimi zaposlenimi.

Avtohiša Pan-Jan vam na dveh lokacijah, v Trebnjem in Ivančni Gorici, poleg prodaje novih vozil nudi tudi vse druge storitve v zvezi z vašim vozilom kot so tehnični pregledi in servis, na izbiro pa je tudi veliko rabljenih vozil.

Partner graf zelena tiskarna nudi tisk revij, knjig in marketinškega materiala. So tudi založnik knjige Gremo naprej, ki je odlično poslovno darilo za poznavalce in ljubitelje nogometa.

– V plesnem klubu Spot, ekipo sestavljajo plesni učitelji in vaditelji, ki so izkušeni tako na domačem, kot na svetovnem tekmovalnem plesnem področju. Svoje znanje z veseljem prenašajo na vse mlajše ter starejše generacije, ki so željne zabave, novosti ter rekreacije.

– Zaposleni v Cvetje Eli posvečajo posebno skrb svojim kupcem in vedno radi upoštevajo njihove želje. Pred nakupom jim po želji svetujejo o pravilni izbiri cvetja in jih seznanijo z najnovejšimi trendi.

Fotograf Davor Raguž, ki vedno poskrbi za profesionalne fotografije.

Se vidimo na naslednjem Koncertnem intervjuju.

About admin

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …