Domov / Lokalno / DAMJANA OSTANEK HERIC SE POTEGUJE ZA INOVATIVNO MLADO KMETICO

DAMJANA OSTANEK HERIC SE POTEGUJE ZA INOVATIVNO MLADO KMETICO

Zveza slovenske podeželske mladine (ZSPM) in Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije sta letos pripravila že 10. izbor inovativnega mladega kmeta. V oddaji Ljudje in zemlja na RTV SLO 1, so bili v nedeljo, 6. novembra 2016, predstavljeni letošnji kandidati. Med petimi kandidati se za inovativno mlado kmetico poteguje tudi občanka Damjana Ostanek Heric iz Velikih Pec.

Na ZSPM so se odločili, da letošnje glasovanje izvedejo na Facebook profilu organizacije, saj so mnenja, da bo na ta način omogočeno pregledno glasovanje, predstavitve pa bodo dosegle veliko število mladih. Glasujete lahko tako, da všečkate predstavitev ideje, ki vam je najbolj všeč. Glasovanje se je pričelo v nedeljo 6. novembra 2016 ob 13. uri (po oddaji Ljudje in zemlja) in zaključilo 17. novembra 2016 ob 23.59 uri. Zmagovalca izbora bo strokovna komisija razglasila 18. novembra 2016 v Ljubljani.

Najljubšo lahko podprete tako, da všečkate video na FB strani Zveza slovenske podeželske mladine. Podrobna pravila najdete na spletni strani: http://www.zspm.si.
Naj opozorimo še, da všečki ne prinesejo naziva Inovativni mladi kmet/kmetica. Naziv podeli strokovna komisija pod vodstvom Andreje Krt Stopar tistemu kandidatu, ki v največji meri izpolnjuje kriterije inovativnosti.

Šteli bodo samo všečki objav na Facebook profilu Zveze slovenske podeželske mladine. Všečki deljenih objav ne bodo upoštevani. Prav tako ne bo igralo nobene vloge število delitev videa med prijatelji (bo pa zagotovo pripomoglo k številu všečkov).

Mlada kmetica oziroma mladi kmet, ki bo zbral največ vščekov bo prejel tudi nagrado in priznanje Zveze slovenske podeželske mladine.

Predstavitev kandidatov si lahko ogledate tudi na slednji povezavi: Oddaja Ljudje in zemlja.

Vabljeni h glasovanju.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …