Domov / Lokalno / MEDOBČINSKI RAZVOJNI CENTER Z NOVO SPLETNO STRANJO

MEDOBČINSKI RAZVOJNI CENTER Z NOVO SPLETNO STRANJO

Medobčinski razvojni center (MRC) občin Grosuplje, Ivančna Gorica in Trebnje se predstavlja z novo spletno stranjo, dostopno na povezavi: MRC

Kot je zapisano tudi na novi spletni strani, gre pri MRC-ju za skupno občinsko upravo, ustanovljeno z namenom priprave in usklajevanja projektov za omenjene tri občine, ki skupaj štejejo kar 48.895 prebivalcev in se raztezajo na 524 km².

MRC občin Grosuplje, Ivančna Gorica in Trebnje predstavlja ekipo štirih: vodja Jasmina Selan ter koordinatorji projektov Peter Zakrajšek, Simon Kastelic in Mateja Zupančič. Gre za zelo motivirane mlade osebe z močnim občutkom predanosti in navdušenja za projektno delo in z zelo raznolikimi znanji in izkušnjami.

Njihov cilj je zagotoviti učinkovito črpanje in učinkovito uporabo razpoložljivih sredstev iz Kohezijskega sklada in kmetijske politike Evropske unije kakor tudi nacionalnih sredstev. Osredotočeni pa so na naslednje programe Evropske unije: Evropa za državljane, Erasmus+ Strateška partnerstva, Evropsko teritorialno sodelovanje, Ustvarjalna Evropa, LIFE in Obzorje 2020.

Na novi spletni strani MRC občin Grosuplje, Ivančna Gorica in Trebnje so predstavljene vse tri občine, projekti, ki so se uspešno realizirali s pridobljenimi evropskimi sredstvi, predstavlja pa se nam tudi ekipa že omenjenih štirih zaposlenih, ki nas o svojem delu obvešča tudi preko svojega bloga in ki pravi: »Together we can make a difference«. Za vse, ki bi jih zanimali inovativni projekti z evropsko razsežnostjo, pa so na voljo tudi njihovi kontakti.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …