Domov / Lokalno / JAVNI POZIV ZA ENERGETSKEGA MANAGERJA

JAVNI POZIV ZA ENERGETSKEGA MANAGERJA

Na podlagi in v smislu izvajanja Energetskega koncepta Občine Ivančna Gorica, k sodelovanju vabijo strokovnjake iz področja energetike, za vodenje energetskega knjigovodstva. Poleg tega bi enkrat ali dvakrat tedensko v popoldanskem in večernem času, nudili občanom brezplačno svetovanje, po predhodni najavi.

Za izvajanje energetskega managementa in svetovanja pričakujejo od kandidatov, da so pripravljeni in usposobljeni za: vodenje evidenc rabe energentov v javnih objektih, pripravo predlogov sanacij objektov, pripravo izračuna prihrankov, pripravo izračuna dobe vračanja vloženih sredstev, svetovanje občanom s področja učinkovite rabe energije in izrabe obnovljivih virov ter pridobivanje subvencij in prijave na razpise.

Vse zainteresirane, ki so pripravljeni prevzeti energetski management in sodelovati v projektu energetskega osveščanja občanov ter izvajanja energetskega koncepta občine vabijo, da svojo namero o sodelovanju pisno pošljejo na naslov občine: Občina Ivančna Gorica, Sokolska ulica 8, 1295 Ivančna Gorica, s pripisom »Energetski management«, najkasneje do srede 18. januarja 2017.

 
Kandidati, ki bodo izrazili pripravljenost za sodelovanje, naj k vlogi priložijo dokazila o primerni izobrazbi (vsaj univerzitetna izobrazba ustrezne smeri) in usposobljenosti s področja energetike, ter ustrezne reference. Prednost bodo imeli kandidati z izkušnjami pri vodenju energetskega knjigovodstva in ustreznimi referencami pri energetskih projektih v lokalni skupnosti izbranimi na javnih razpisih. Z izbranim kandidatom bo sklenjena ustrezna pogodba.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …