Domov / Lokalno / NOVA LEKARNA PRI ZDRAVSTVENEM DOMU ŽE DOBIVA SVOJO PODOBO

NOVA LEKARNA PRI ZDRAVSTVENEM DOMU ŽE DOBIVA SVOJO PODOBO

Pred zdravstvenim domom v Grosupljem, levo od njega že dobiva svojo podobo nova lekarna.

Temeljni kamen so položili 19. oktobra lani, od takrat dalje pa gradnja nove lekarne intenzivno poteka in tako na Koščakovem hribu nastaja pravi mali zdravstveni center. »Danes imamo zgrajen prizidek, do zdravstvenega doma smo se pripeljali kar z mestnim avtobusom, ta dan pa se uresničuje še ena velika želja vseh občank in občanov, vseh pacientov, vseh, ki obiskujejo ta zdravstveni dom, da bomo imeli poleg zdravstvenega doma tudi lekarno,« je na slovesnosti ob položitvi temeljnega kamna za novo lekarno dejal župan dr. Peter Verlič. Direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej pa je razveselil z novico, da se bomo nove lekarne, v kolikor bodo vremenske razmere dopuščale, razveselili že pred veliko nočjo.

Objekt bo zgrajen v treh etažah skupne površine cca 500 m2 in bo glede na konfiguracijo terena delno podkleten.

V večjem delu kleti se bo uredil arhiv zdravstvenega doma, del prostorov pa bo namenjen potrebam lekarne. V pritličju bo lekarna, sodobna, moderna, po sistemu samopostrežne trgovine. Ko bomo vstopili v lekarno, bo tam najprej njen samopostrežni del, ki mu bo sledil del s petimi okenci za stranke. Prostori v nadstropju pa bodo namenjeni za potrebe zdravstvenega doma.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …