Domov / Lokalno / SNAGA V OBČINI IG RAZDELJUJE ZABOJNIKE ZA PAPIR

SNAGA V OBČINI IG RAZDELJUJE ZABOJNIKE ZA PAPIR

V okviru nadgradnje sistema zbiranja odpadkov »od vrat do vrat« bo Snaga občanom Iga omogočila še bolj priročno ločeno zbiranje papirja.

Snaga je z razdeljevanjem zabojnikov na nekaterih območjih že začela, do konca januarja pa boste zabojnike na svoja zbirna mesta dobili vsi uporabniki.

Zabojnike za papir bo Snaga praznila vsake štiri tedne, podrobnejši urnik praznjenja po občinah in naseljih oz. ulicah je sledeč:

V naseljih Brest, Matena, Iška Loka, Staje in Kot bo odvoz ob sredah, prvič 08. februarja 2017 in naslednjič 08. marca 2017. V naseljih in ulicah Banija, Barjanska ulica, Cesta na Kurešček, Čevljarska ulica, Čolnarska ulica, Debevčeva ulica, Gasilska ulica, Govekarjeva cesta, Grič, Grmada, Hrenova ulica, Jelenova ulica, Kalinova ulica, Kramarjeva ulica, Ljubljanska cesta, Na Grad, Na Pungart, Ponirkova ulica, Pot v Drago, Pri Mostiščarjih, Rakarjeva ulica, Rakovniška ulica, Rastuka, Škofljiška cesta, Škurhova ulica, Troštova ulica, V Ptičji Gaj, Vodomčeva ulica, Zabrv in Zagorica bo odvoz ob sredah, prvič 22. februarja 2017 in naslednjič 22. marca 2017.

Za dodatna pojasnila lahko pokličete ali pišete v Center za podporo in pomoč uporabnikom. Dosegljivi so na telefonski številki 01 477 96 00 in na e-naslovu snagalj@snaga.si.

Več podrobnosti na spletni strani: Snaga

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …