Domov / Lokalno / VABILO NA JAVNO RAZPRAVO

VABILO NA JAVNO RAZPRAVO

Podjetje Harpha Sea, d.o.o. Koper, v sodelovanju z občino Grosuplje, v okviru priprave Celostne prometne strategije (CPS) vabi na 4. javno razpravo z občani in drugo zainteresirano javnostjo, ki bo potekala v sredo, 18. januarja, ob 16.30 uri, v Družbenem domu Grosuplje, Taborska cesta 1, Grosuplje.

V okviru izdelave Celostne prometne strategije občine Grosuplje je bila izdelana vizija, določene prioritete in strateški cilji.

Zdaj so na vrsti ukrepi, katerih predlog bomo predstavili na javni razpravi. Tudi v sooblikovanje tega dela bodo vključeni tako vsi deležniki procesa kot prebivalci občine Grosuplje.

Zato Vas vabijo, da se udeležite 4. javne razprave, kjer bi radi slišali vaše mnenje in predloge.

V okviru razprave bodo izžrebancem CPS ankete, ki so objavljeni na naslednji povezavi: Nagrajenci

V okviru javne razprave bo predstavljena tudi postavitev opozorilnega sistema COPS@road za večjo varnost v križišču Kosovelove in Taborske ceste iz smeri Spodnja Slivnica proti Grosuplju. Postavitev opozorilnega sistema COPS@road so v sodelovanju omogočili Občina Grosuplje, Zavarovalnica Triglav in podjetje Aktivna signalizacija Korun.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …