Domov / Lokalno / GLASOVANJE: PRIMOŽ JERALIČ – KANDIDAT ZA OSEBNOST LETA 2016

GLASOVANJE: PRIMOŽ JERALIČ – KANDIDAT ZA OSEBNOST LETA 2016

Skozi celo minulo leto ste gledalke in gledalci Televizije Vaš kanal izbirali osebo, ki je najbolj zaznamovala minulo dogajanje oziroma minuli mesec.

Od 1. februarja naprej pa lahko med dvanajstimi kandidati z glasovanjem odločite, kdo bo postal osebnost leta 2016. Med kandidati se za osebnost leta poteguje tudi občan Ivančne Gorice in paraolimpijec Primož Jeralič, ki je zmagovalec meseca oktobra novomeške televizije.

Primož je na minulih paraolimpijskih igrah v Riu de Janeiru odlično zastopal slovenske vrste kot eden izmed sedmih športnikov invalidov v parakolesarstvu. Za uspehe mu je župan Dušan Strnad na sprejemu v Ivančni Gorici podelil spominski kovanec Prijetno domače.

Svoj glas za Primoža Jeraliča lahko oddate na spletnem naslovu: Vas kanal vključno do nedelje, 20. februarja 2017. Glas lahko oddate tudi prek dopisnic, ki jih pošljite na TV Novo mesto, Podbevškova ulica 12, 8000 Novo mesto.

Vabljeni h glasovanju. Glas lahko oddate vsakih 24 ur.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …