Domov / Lokalno / DANES NA SEJMU NATOUR ALPE – ADRIA

DANES NA SEJMU NATOUR ALPE – ADRIA

Občina Ivančna Gorica se v sodelovanju z Občinsko turistično zvezo Ivančna Gorica in Zavodom Prijetno domače predstavlja na letošnjem osrednjem slovenskem turističnem sejmu Natour Alpe – Adria, ki poteka na ljubljanskem razstavišču od srede, 01. februarja pa do sobote, 04. februarja 2017.

Na skupnem predstavitvenem prostoru se te dni s svojo bogato ponudbo predstavlja 12 lokalnih turističnih društev iz Ivanške občine. Destinacija Prijetno domače – občina Ivančna Gorica je obiskovalcem na sejmu tradicionalno predstavljena kot prijazno okolje z gostoljubnimi ljudmi, bogato zgodovinsko in kulturno dediščino ter rastočo turistično in kulinarično ponudbo.

Včeraj so se na razstavnem prostoru predstavljali člani Turističnega društva Zagradec in Aktiv podeželskih žena Lisičke, Turistično društvo Ambrus, Turistično društvo Grča Lučarjev Kal in Društvo Publius Maximius iz Valične vasi. Danes svojo turistično ponudbo predstavljajo člani Turističnih društev Ivančna Gorica, Polževo in Višnja Gora. Jutri pa se bodo predstavila še turistična društva iz Krke, Muljave, Šentvida pri Stični in vinogradniki iz Debelega hriba.

Sejem Natour Alpe-Adria je največja prireditev s področja turizma v regiji Alpe-Jadran, saj privabi okrog 15.000 obiskovalcev, ki imajo vsako leto možnost spoznati tudi ponudbo iz naših krajev.

Vabljeni tudi vi na sejem, ki bo potekal še jutri, 04. februarja 2017, med 09. in 19. uro.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …