Domov / Lokalno / INFORMATIVNI DAN V SREDNJI ŠOLI JOSIPA JURČIČA

INFORMATIVNI DAN V SREDNJI ŠOLI JOSIPA JURČIČA

Srednja šola Josipa Jurčiča Ivančna Gorica vabi v petek, 10. februarja 2017, ob 09. in 15. uri ter v soboto, 11. februarja 2017, ob 09. uri na INFORMATIVNI DAN za programa splošna gimnazija in ekonomski tehnik. Postanite tudi vi delček njihove zgodbe o uspehu.

Odločitev, kam v srednjo šolo, ni lahka, a kdor razmišlja o splošni gimnaziji ali ekonomski šoli, je prav, da ve, kaj lahko pričakuje na Srednji šoli Josipa Jurčiča Ivančna Gorica. Da je to butična šola, z manjšim številom dijakov, a vsemi kvalitetami in dosežki velikih šol, mnogi starši ne govorijo brez razloga.

»Smo majhna šola, kjer vsakega dijaka poznamo po imenu in priimku, kar pomeni, da bomo zanj naredili vse, da bo uspešen. Lahko rečem, da pri nas nihče ne ostane neopažen zagotavlja ravnatelj Milan Jevnikar, ki se ga mnogi dijaki še desetletja po maturi spominjajo kot profesorja matematike, ki je vedno trdil, da dijaki ne potrebujejo inštrukcij, ker so učitelji za to, da jih naučijo.

Na Srednji šoli Josipa Jurčiča se trudijo, da bi dijakom dali najboljše znanje in da bi se dijaki poleg tega počutili sprejete, domače in se razvili v celovite osebnosti.

Več o programih in šoli si preberite na naslednji povezavi: Srednja šola Josipa Jurčiča

About admin

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …