Domov / Lokalno / Vabilo društvom k sodelovanju na prireditvi Grosuplje v jeseni

Vabilo društvom k sodelovanju na prireditvi Grosuplje v jeseni

Pred nami so topli, sončni, poletni dnevi, da pa bo nepozaben tudi vstop v jesen, se že sedaj lahko pripravite na tradicionalni festival GROSUPLJE V JESENI. V centru Grosupljega se bo tudi letos odvijal bogat kulturni in zabavni program, posebno veselo pa bo, če bodo prireditveni prostor tudi letos preplavile stojnice društev in organizacij. Vsa kulturna, športna, turistična in druga društva in organizacije – so lepo povabljena k predstavitvi – bodisi s postavitvijo stojnice ali na drug poljuben način.

Osrednji del prireditve Grosuplje v jeseni bo potekal v soboto, 16. septembra 2017, na Kolodvorski in Taborski cesti v Grosupljem. Če ste na prireditvi pripravljeni sodelovati, to sporočite koordinatorju prireditve Urošu Permetu na uros.perme@grosuplje.si ali na 01 788 87 74, in sicer najkasneje do četrtka, 31. avgusta 2017 (število stojnic je omejeno). Uroš Perme vam je na voljo tudi za vse ostale podrobnosti in morebitna vprašanja.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …