Domov / Glasba / BQL predstavljata videospot za uspešnico ‘Heart of Gold’

BQL predstavljata videospot za uspešnico ‘Heart of Gold’

Rok in Anej iz BQL sta v poletje vstopila zmagovalno. Na lestvici najbolj predvajanih skladb na radijskih postajah – SLOTOP50  sta pri vrhu s kar dvema pesmima, s tem tednom pa sta kot ena redkih slovenskih izvajalcev dostopna na svetovnem portalu VEVO, kjer je že bil predstavljen tudi  videospot za njuno veliko uspešnico ‘Heart of Gold’.

Pesem ‘Heart of Gold’ je fantoma spremenila življenje in postala ena največjih uspešnic letošnjega leta, vendar presenetljivo dolgo ni imela videospota. Po izjemnem navdušenju poslušalcev in polnih koncertnih prizoriščih sta fanta, v zahvalo vsem oboževalkam in oboževalcem, medijem in tistim, ki ju podpirajo, objavila uradni video, ki je nastal v sodelovanju s Karo Media in Metrum Films.

Uspehi se za BQL kar vrstijo. Izjemno obiskani koncerti napovedujejo delovno poletje, saj sta fanta pravo odkritje letošnjega glasbenega leta na javnih dogodkih. Na radijskih postajah trenutno žanjeta uspehe kar z dvema skladbama. ‘Heart Of Gold’ ostaja 2. najbolj predvajana slovenska pesem na nacionalni lestvici radijskih postaj SLOTOP50, skupaj z duom Maraaya pa sta na 3. mestu še s hitom ‘It’s Complicated’.

S tem sta BQL poleg Eda Sheerana tudi edina izvajalca z dvema skladbama med prvimi desetimi mesti skupne domače in tuje lestvice. Prav tako sta te dni postala ena redkih slovenskih izvajalcev, ki so dostopna na portalu VEVO, kjer je tudi že bila premiera uspešnice ‘Heart of Gold’.

Njuno poletje bo v znamenju nastopov, tistih nekaj prostih dni pa bosta izkoristila tudi za priprave na nov projekt, katerega izid napovedujeta v septembru.

 

About admin

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …