Domov / Glasba / FRENK NOVA Z NOVO SKLADBO “PRIDI ZDEJ K MEN”

FRENK NOVA Z NOVO SKLADBO “PRIDI ZDEJ K MEN”

Kot napovedano v Januarju Frenk Nova po skladbi Zemlja in nebo nadaljuje svojo solo zgodbo z izdajo novega singla, ki bo med drugimi tudi izšel na njegovi drugi solo plošči in skupno šesti v karieri. Skladbo Pridi zdej k men’ je posvetil svoji sosedi, predvsem veliki prijateljici, vedno fenici in tudi Slovenki leta 2017 Andreji Podobnik, ekstremni tekačici. Prvič so to skladbo v živo izvajali že lanskega Oktobra na Andrejinem sprejemu ob zmagovalni vrnitvi iz Himalaje.

Za lanskimi singli Čas za narosti, Svet je tvoj in Sladko vino, ter letošnjima Zemlja in nebo in rock priredbo legendarne Avsenikove Planice tokrat izdaja skladbo v čistem rock’n’roll ritmu. Vedno je razlog za rock’n’roll pravi, sploh če začenjaš karirero z garažnim bendom iz Loške doilne, ter špilaš večino najstniških let po postojnskih in ljubljanskih atomskih zakloniščih, klubih, ter odrih starih vojaških dvoran. Tokrat spet za drugačnost glasbe skrbi Frenkov najnovejši ustvarjalni tim, ki so se poimenovali kar Frenk Nova & Frendi.

Gre za izkušene glasbene mačke, ki so v prvem planu odlični instumentalisti ”na žici”, so pa tudi vrhunski avtorji in aranžerji, ki polega klasičnega rock’n’rolla dobro obvladajo tudi trendovski kitarski rock. Občasno že nastopajo v živo s kratkimi in manjšimi nastopi po Sloveniji v različnih manjših klubih, tudi mestnih središčih in moto zborih.

Kot Frenk Nova Preoject Team 2017 so se odločili, da skupaj naredijo ”eno dobro plato”, ki bo imela dobre songe, novo glasbeno podobi, komade z življenskimi besedili, ki gredo hitro v uho in so del Frenkovih resničnih in manj resničnih zgodbic in izkušenj skozi glasebni in zasebni ”lajf”. Tako boste mogoče prej začutili njegovo iskrenost, iskrivost pa tudi direktonost. Pridi udej k men ni prvi komad, ki ga poje v SLENGU, saj je že pisal skladbe kot so Moja riba dobr’ ziba, Štala se ful dogaja, Svet je tvoj,.. Za skladbo bo posnel tudi videospot!

 

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …