Domov / Slovenija/Svet / ZNANE SO FINALISTKE WORLD TOP MODEL SLOVENIA 2017

ZNANE SO FINALISTKE WORLD TOP MODEL SLOVENIA 2017

Organizatorki Diana Čonč in Kaly Kolonič, sta v centru Ljubljanje na odprtem fotoshootingu predstavili finalistke za World Top Model Slovenije 2017. Ta najbolj prestižen in največji dogodek v svetu modelinga bo letos prvič v Sloveniji. WTM je največji svetovni izbor modelov, ki ima tradicijo že od leta 1990, spremlja pa ga več kot 100 milijonov ljudi, modnih agencij, modnih agentov in poznavalcev mode, stilistov, bloggerjev, dizajnerjev in kreatorjev ter nasploh sledilcev mode in lepote. Nagrada je neverjetnih 200.00 eurov vredna pogodba za modeling z eno izmed največjih modnih agencij na svetu Major model management.

Diana Čonč se je projekta World Top model lotila z veliko mero profesionalnosti in izkušenj v modni industriji, ravno pa je prišla  iz Dubaja, kjer se je družila z modno smetano. „Od samega začetka sem  imela željo postati organizator/vodja takšnih projektov,drugačnih od že obstoječih. Mlada ambiciozna ženska z veliko idej, sem morala nekje začeti. Nisem vedela kako bom do tega prišla, prepričana pa sem bila, da mi bo uspelo. Lansko leto sem se v tujini udeležila castinga, ki mi je prinesel naziv World Top Model Slovenije 2016, udeležila sem sem svetovnega izbora v Milanu in osvojila 12. od 44. mest. Nekaj mesecev kasneje pa sem čisto po naključju iz radovednosti organizirala sestanek kateri mi je prinesel priložnost postati lastnica projekta WTM“, je zaupala Diana Čonč.

FINALISTKE WORLD TOP MODEL SO:

Ana Pintar, Edita Avdić, Patricija Golob, Nataša Ristić, Anja Kamerički, Kaja Jokić, Brina Recek, Ivona Ljoljić, Eva Kaube, Lola Jevtić, Tara Bergant.

SLIKE TEKMOVALK IN EKIPE NAJDETE NA LINKU:

https://www.dropbox.com/home/WORLD%20TOP%20MODEL

VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU WORLD TOP MODEL:

www.ekskluzivno.si

www.worldtopmodelslovenia.com

www.facebook.com/Worldtopmodelslovenia

About admin

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …