Domov / Glasba / Isaac Palma je letošnji zmagovalec MMS 2017

Isaac Palma je letošnji zmagovalec MMS 2017

Isaac Palma je s skladbo, Če te kdaj spustim iz rok, postal zmagovalec letošnjega festivala Melodije morja in sonca. V Portorožu so v nedeljo zvenele nove poletne melodije. Ob pestrem spremljevalnem programu in poletni vročini je bil večer popoln. Po 14 odpetih skladbah in končanem glasovanju, sta se za zmago borila Isaac Palma in Anika Horvat. vendar je število glasov strokovne komisije je potem odločila v prid Isaaca.

Nagrado strokovne žirije za izvedbo je prejel Gregor Ravnik za skladbo Med nama. Nagrada strokovne žirije za glasbo je bila podeljena Tomažu Klepaču iz zasedbe Klepač in Gustinčič za pesem Moje oči. Nagrada strokovne žirije je pripadla Leonu Oblaku, za besedilo skladbe Ruleta v izvedbi Anike Horvat. Nagrada strokovne žirije za najbolj obetavnega izvajalca. Nagrada Danila Kocjančiča je šla v roke Aleksandru Novaku, ki je avtor skladbe in besedila za svojo pesem Mesto rož.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …