Domov / Lokalno / Župan dr. Peter Verlič je v prostorih občinske hiše sprejel predstavnike Srbskih Železnic in Inštituta za promet CIP

Župan dr. Peter Verlič je v prostorih občinske hiše sprejel predstavnike Srbskih Železnic in Inštituta za promet CIP

V četrtek, 13. julija, je župan dr. Peter Verlič v prostorih občinske hiše sprejel generalnega direktorja Srbskih Železnic Miroslava Stojčića, predsednika Skupščine Srbskih Železnic Zorana Anđelkovića, generalnega direktorja Inštituta za promet CIP Milutina Ignjatovića, pomočnika generalnega direktorja Inštituta za promet CIP Milana Savovića in pomočnika generalnega direktorja Slovenskih železnic Miho Butara.

Župan dr. Peter Verlič je gostom ob tej priložnosti na kratko predstavil občino Grosuplje, povedal jim je nekaj statističnih podatkov o občini, pa o lokalnih turističnih zanimivostih, z zanimanjem so prisluhnili tudi številnim našim projektom, tako uspešno realiziranim, ki so danes primer dobre prakse, kot načrtovanim, ki predstavljajo razvoj naše občine v prihodnje.

Beseda pa je tekla tudi o modernizaciji regijske železniške povezave med Ljubljano, Kočevjem in Novim mestom, v povezavi s projektom elektrifikacije proge.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …