Domov / Lokalno / V vrtcih in šolah v občini Grosuplje potekajo številna vzdrževalna in obnovitvena dela

V vrtcih in šolah v občini Grosuplje potekajo številna vzdrževalna in obnovitvena dela

Na Polici, kjer bodo otroci septembra vstopili v čisto novo šolo, intenzivno potekajo še zadnja dela. Številna vzdrževalna dela pa v času poletnih počitnic potekajo tudi v vseh drugih vrtcih in šolah, tako bodo otroke z novim šolskim letom pričakali prijetni in lepo urejeni prostori.

Tako v prostorih Osnovne šole Brinje Grosuplje kot tudi v prostorih Osnovne šole Louisa Adamiča Grosuplje in v njenih podružnicah v Šmarju – Sapu, Št. Juriju, Žalni in na Kopanju potekajo različna dela, kot so: obnova parketa, beljenje, generalno čiščenje prostorov in oken, čiščenje projektorjev in računalnikov, ponekod tudi posodobitev IT omrežja, pa ureditev igral in okolice šol.

Prav tako različna vzdrževalna dela potekajo v vrtcu Kekec Grosuplje in v njegovih enotah, v enoti Tinkara se bo med drugim pobelilo igralnice in hodnik, v enoti Pika pa obnovilo centralno kurjavo. Podružnična šola Šmarje – Sap bo z novim šolskim letom postala samostojna šola. Ta se bo oddelila od Osnovne šole Louisa Adamiča Grosuplje, ki je ena izmed največjih šol v državi, tako bo lahko izvajanje vzgojno-izobraževalnega programa v občini Grosuplje še učinkovitejše.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …