Domov / Lokalno / Bliža se Ižanski sejem

Bliža se Ižanski sejem

Ižanski sejem bo ponovno obudil sejemsko dogajanje na Igu in sicer v soboto, 16. septembra 2017, med 10.00 in 17.00 uro.

Sejem je priložnost, da na enem mestu pokažejo različne dejavnosti in življenje na podeželju. Na nek način je vez, ki nas povezuje z nekdanjimi časi, saj je bil nekoč Ig zelo znan sejemski kraj v tem delu Slovenije. Cilj je narediti ta sejem viden in razpoznaven v teh krajih, prizadevajo, da bi privabili čim več udeležencev. Kot razstavljavce si želijo tako domača kot gostujoča društva, posameznike-podjetnike in druge organizacije. K sodelovanju vabijo vse, ki bi se želeli predstaviti s svojimi izdelki ali kakšnimi drugimi dejavnostmi. Vsak razstavljavec bo imel na voljo stojnico/mizo.

Vabljeni predvsem izdelovalci domače obrti, umetniških izdelkov in pridelovalci zdrave hrane in dobrot s podeželja. Vsi ponudniki ob prijavi napišite opis izdelkov. Tudi letošnji sejem bo še dodatno popestren s pokalom »Šefla« in razstavo gob, pripravili pa bodo še marsikaj zanimivega. Izpolnjeno prijavnico lahko pošljite do 5. septembra 2017 na naslov Občina Ig Govekarjeva cesta 6, 1292 Ig, na mail marica.zupan@obcina-ig.si, ali info@obcina-ig.si.

Prijavnico dobite tudi na sedežu Občine Ig in na spletni strani www.obcina-ig.si.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …