Domov / Policija / Pregled dogodkov PP Grosuplje v preteklih 7 dneh
koda 1 - 11.00 ogled poteka poostrenega nadzora policistov in predstavnikov ostalih sluzb nad vozniki tovornih vozil in vozniki avtobusov za predstavnike medijev; pocivalisce Lukovica (smer Maribor), LUKOVICAFoto: Nebojsa Tejic/STA

Pregled dogodkov PP Grosuplje v preteklih 7 dneh

Policijska postaja Grosuplje je v preteklih 7 dneh od 31.7. 2017 od 7.00 ure do 7.8. 2017 do 7.00 ure obravnavala 20 kaznivih dejanj, 8 prometnih nesreč in 31 ne interventnih dogodkov.

KAZNIVA DEJANJA:

Na območju občine Grosuplje so policisti obravnavali kaznivo dejanje goljufije; vlom v klet; vlom v poslovne prostore podjetja; vlom v garažo; vlom v trgovino; poskus vloma v hišo in sedem tatvin /telefona, kosilnice, goriva …/.  Policisti so obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi, dve prometni nesreči z materialno škodo in odstopom od ogleda. Policisti so intervenirali na javnem kraju, ugotovili elemente prekrška po ZJRM-1, zoper vinjenega kršitelja je bilo odrejeno pridržanje, prav tako mu je bil izdan plačilni nalog.

Na območju občine Ivančna Gorica so policisti obravnavali dve kaznivi dejanji ponarejen bankovec; poškodovanje tuje stvari; tatvino artiklov v trgovini; vlom v garažo in tatvino RT LJ315-VL in LJ39-14. Policisti so obravnavali dve prometni nesreči s pobegom, prometno nesrečo z udeležbo divjadi in dve prometni nesreči z materialno škodo in odstopom od ogleda.

About admin

Preverite tudi

Župan občine Ig na obisku v Avstriji

Na povabilo župana avstrijske občine Hodiše ob jezeru, Karla Dovjaka se je župan Občine Ig …