Domov / Glasba / HIT TEDNA: MATJAŽ KUMELJ – NAJ LE TRAJA

HIT TEDNA: MATJAŽ KUMELJ – NAJ LE TRAJA

Hit tedna na radiu Zeleni val od 24. 8. – 30. 08. 2017 je skladba NAJ LE TRAJA, ki jo izvaja MATJAŽ KUMELJ.

‘Naj le traja’ je nova pesem Matjaža Kumlja. Nalezljiv refren je kot nalašč za poletje; skladba ima pridih reggaetona, v njej pa lahko slišimo tudi refren v španščini.

Za glasbo je znova poskrbel odlični Krešimir Tomec, ki je melodijo podkrepil z moderno glasbeno podlago, ki kot vedno preseneča z energičnim aranžmajem. Besedilo je nastalo pod peresom Roka Lunačka, ki je izvrstno ujel pridih poletja in ljubezni, za katero si želimo da bi trajala.
Pesem nosi nalezljiv poletni ritem, Matjaž pa je za piko na i k sodelovanju povabil še odličnega vokalista Anthonyja Icuaguja, s katerim sta odpel del pesmi v španščini in s tem pesmi dodala še več temperamenta.

Matjaž Kumelj je stari znanec in prekaljeni maček pevskih odrov. Svoj glasbeni talent je dokazal že v oddaji ‘Znan obraz ima svoj glas’, trenutno navdušuje v eni izmed glavnih vlog muzikala ‘Mamma mia’, ki še vedno podira rekorde gledanosti pri nas, in uspešno niza svoje avtorske skladbe v svoji glasbeni karieri.
Njegova balada ‘Kemija’, katero je s svojimi spremljevalnimi vokali začinila tudi Alenka Godec, je izšla pred dobrim letom dni; z Alenko pa sta že pri naslednji skladbi sodelovala v duetu ‘Kako, zakaj?’.
Aprila smo ga nazadnje lahko gledali in poslušali na Slovenski popevki, kjer je prepričal s pesmijo ‘Po svoji poti’.
»Vedno sem si želel živahno poletno pesem, ki bi v prvi vrsti prepričala mene. S Krešimirjem sva zasnovala pesem in ustvarila demo posnetek, ki je že konkretno dišal po poletju. Takoj sem vedel, da jo želim posneti. Preko prijateljskih vezi se je k projektu pridružil še odličen vokalist Anthony Icuagu, s katerim sva del pesmi zapela tudi v španskem jeziku. Takoj sem vedel, da je to to in si sodelovanje štejem v čast,« je povedal Matjaž.

Uradna stran: www.matjazkumelj.com

 

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …