Domov / Lokalno / Krajevna skupnost Dob bo bogatejša za novo športno igrišče

Krajevna skupnost Dob bo bogatejša za novo športno igrišče

V sredo, 6. septembra 2017, sta v prostorih Občine Ivančna Gorica, župan Dušan Strnad in direktor podjetja Rekon d.o.o. Milan Rojec, podpisala pogodbo o izgradnji igrišča v Dobu pri Šentvidu, ki bo locirano za tamkajšnjem gasilskim domom. Sodobno športno igrišče bo nudilo odlične pogoje za rekreacijo krajanov vseh generacij ter izvedbo krajevnih prireditev.

Osnovni namen investicije je izgradnja sodobnega zunanjega športnega igrišča v asfaltni izvedbi, ki bo namenjeno igranju malega nogometa, košarke in ostalih športno – rekreativnih disciplin lokalnih društev in klubov. Igrišče bo razsvetljeno s štirimi stebri z reflektorji in ograjeno s panelno ograjo. Ob igrišču bo postavljen tudi sanitarni kontejner z greznico, kjer se bodo nahajale sanitarije, umivalnik ter manjši prostor za spravilo opreme. Na javnem razpisu izbrano ivanško podjetje Rekon d.o.o. bo z deli začelo v naslednjih dneh, zaključilo pa predvidoma do konca novembra 2017. Pogodbena vrednost del znaša 106.544,85 evrov z DDV.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …