Domov / Glasba / David in Anja Baš predstavljata skupno pesem ‘Za zmeraj’

David in Anja Baš predstavljata skupno pesem ‘Za zmeraj’

David je vedno bolj uveljavljen soustvarjalec slovenske hip hop scene, po zadnjem singlu ‘Vrjam’, ki ga je posnel z Muratom, pripadnikom ekipe prvih tlakovalcev hip hop kulture pri nas, sedaj pa predstavlja novo uspešno sodelovanje.

Tokrat je David k ustvarjanju povabil glasbenico iz pop glasbenih vod, Anjo Baš, s katero sta posnela duet ‘Za zmeraj’.

Podiplomski študent kineziologije in pevka se podpisujeta kot avtorja besedila pesmi, po snemanju pa sta bila navdušena nad slišanim.

»Pesem je igriva in mladostna in govori o spoznavanju med partnerjema, ki sta si naklonjena, in o čutenju njune ljubezni. Ljubezen pa je spoštovanje, sprejemanje kljub pomanjkljivostim, sprejemanje kompromisov, zaupanje itd. in da tak dober odnos med partnerjema raste, se krepi in lahko traja za zmeraj,« je o pesmi povedal David, Anja Baš pa: »Za zmeraj je oda ljubezni, jaz jo vidim nekako takole: Najprej sem “svoja”, šele potem sem “tvoja”. Mislim, da mora vsak od nas srečo najprej najti v sebi, ker potem ne bo ves čas iskal potrditve svojega partnerja. Če imam rada sebe, potem od tebe ne pričakujem, da me boš osrečil, ker se osrečujem sama. Vse, kar narediš ti torej mojemu življenju daje dodano vrednost, ga polepša, ga izpopolni. Lahko pa seveda obstajam tudi sama. Tako kot ti. Vsak od naju je sam po sebi celovit, skupaj pa lahko ustvariva nekaj več, kar naju bo oba še dodatno osrečilo. Na ta način sva res lahko ‘za zmeraj’.”

David je z Muratom uspešno predstavil tri single (‘Vrjam’, ‘Pejt Vn, ‘Za folk’), v zadnjem letu pa je predstavil tudi novo himno navijačev nogometnega kluba Olimpija ‘Olimpija Ole’, pred tem pa je bil del uspešnega glasbenega projekta D BASE (‘Vase poglej’, ‘Tvoj dan’), s katerim je nastopil tudi na EMI 2016 s skladbo ‘Spet živ’.

About admin

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …