Domov / Glasba / BORIS KOPITAR IMA NOVO BALADO ” VSE TISTE JESENI” V SODELOVANJU Z VOKALNO SKUPINO KVARTA

BORIS KOPITAR IMA NOVO BALADO ” VSE TISTE JESENI” V SODELOVANJU Z VOKALNO SKUPINO KVARTA

Znani in priljubljeni slovenski pevec in televizijski ter radijski voditelj Boris Kopitar vedno znova preseneča. Tokrat vsem, ki imate radi lepe šlagerje, predstavlja novo skladbo, z naslovom VSE TISTE JESENI, na katero je zelo ponosen, saj sta mu jo napisala Rok Švab in Vera Šolinc. Z lepim sporočilom, ki ga nosi pesem, bodo lepe želje za obletnico skupnega sobivanja še lepše. Pesem je nastala v sodelovanju s skupino Kvarta, ki je prispevala back vokal.

Torek, 3. oktober je bil, ko so lahko gledalci videli nov video spot po tv postajah in na Youtube. Zanj sta v lepem okolju Mozirskega gaja taktirko vzela v roke režiser Dejan Babošek in snemalec Gregor Kitek.

Ob Borisu Kopitarju sta glavni vlogi zaigrala člana Kulturnega društva Miran Jarc iz Škocjana, zakonca Marta in Rajko Majdič, sodelovali sta pevki Sabina in Marija, ter pevca Nejc in Sebastijan, ki slišijo na ime vokalna skupina Kvarta iz okolice Rogaške Slatine, eno glavnih vlog pa je imel tudi rumeno rdeči starodobni Spaček, ki so ga Francozi izdelali pred štiridesetimi leti. Boris je imel pa Cimosovega s pravokotnimi lučmi.

Iz enega dne snemanja je po navodilih režiserja montažer Matej Sušnik ustvaril tri minute in pol dolgo zgodbo z 82 kadri. Govori o predanosti in ljubezni dveh, ki se imata že dolgo rada.

Boris Kopitar je ob nastanku svoje nove pesmi nam povedal:

»Dobrih pet let je minilo od takrat, ko sem zadnjič rekel: z veseljem vam predstavljam novo pesem… Tokrat, tik pred svojim 65. rojstnim dnem, imam spet to priložnost. S ponosom vam predstavljam lep šlager, ki sta ga ustvarila Rok Švab in Vera Šolinc, ki sta v besedilo skladbe z naslovom VSE TISTE JESENI, ujela moje najlepše spomine na mlade dni, ko sem izbral ženo. Le še leto in pol naju loči do 40. obletnice poroke. Upam in verjamem, da boste ob poslušanju pesmi tudi vi podoživeli vaše mladostne dni.

Kaj je lepšega kot lepi spomini in lepa pesem… Uživajte ob poslušanju. Če vam bo balada ob spremljavi mlade vokalne skupine Kvarta všeč, se ji bo morda že kmalu pridružila tudi kakšna poskočnejša skladba. Zakaj pa ne… Nikoli ne reci nikoli.«

 

About admin

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …