Domov / Glasba / P!nk predstavlja sedmi studijski album “Beautiful Trauma”

P!nk predstavlja sedmi studijski album “Beautiful Trauma”

Na dan izida albuma je glasbenica predstavila istoimenski singl z videospotom, ki je nastal v režiji in koreografiji Nicka Floreza in RJ Durella.

P!nk je soavtorica vseh trinajstih skladb z novega albuma, ki ga je producirala s številnimi glasbeniki, kot so Steve Mac, Johnny McDaid, Max Martin, Shellback, Jack Antonoff, Julia Michaels, Greg Kurstin, busbee, Tobias Jesso, Jr. in posebno sodelovanju z Eminemom.

Prvi single ‘What About Us’ šteje več kot 150 milijonov streamov in prvo mesto na iTunes v več kot 26 državah, uvrstil se je med najboljših 5 singlov v več kot 35 državah in med najbolje prodajanih deset v kar 48 državah le v nekaj dneh od izida. Revija Rolling Stones je singl opisala kot “himno čustvenega plesa pospremljena z odličnimi bobni in ostrim zvokom sintesajzerja.” V reviji Variety pa so zapisali, da je to “balada izrazitega zvoka, ki uspe čudovito izraziti pevkin mogočen glas.”

 

Seznam pesemi z albuma “Beautiful Trauma”:

01 Beautiful Trauma
02 Revenge ft. Eminem
03 Whatever You Want
04 What About Us
05 But We Lost It
06 Barbies
07 Where We Go
08 For Now
09 Secrets
10 Better Life
11 I Am Here
12 Wild Hearts Can’t Be Broken

13 You Get My Love

 

https://www.youtube.com/user/PinkVEVO

 

P!nk se s 1. marcem odpravlja na koncertno turnejo “Beautiful World Tour 2018”.

 

Barbara Pirh

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …