Domov / Glasba / BIG FOOT MAMA SNEMA 8. STUDIJSKI ALBUM
Foto: Jani Ugrin

BIG FOOT MAMA SNEMA 8. STUDIJSKI ALBUM

Skupina Big Foot Mama se po petih letih od zadnjega studijskega albuma Izhod podaja na snemanje novega, že osmega po vrsti! Fantje se vračajo na kraj zločina – v Berlin, v isti studio Wong, kjer bodo pod taktirko producenta Žareta Paka ovekovečili sveženj novega materiala, ki je nastajal pretekla leta.

Pred nekaj dnevi so na svoji Facebook strani zapisali: “Začel se je najbolj vznemirljiv čas za nas! Smo namreč v sklepni fazi ustvarjanja novega glasbenega materiala, ki je nastajal zadnja leta. Odpotovali smo v Berlin – na snemanje že osmega studijskega albuma!!! Izkušnja s prejšnjim albumom Izhod nas je tako prepričala, da se tudi tokrat vračamo v isti studio – studio Wong, seveda spet s producentom Žaretom Pakom, ker nas zelo razume . Adrenalin se izloča, plata bo huda in komaj čakamo, da jo posnamemo!”

kitarist Daniel Gregorič, Foto: Jani Ugrin

Snemanje bo potekalo sredi oktobra, Bigfooti pa izid albuma napovedujejo v začetku leta 2018.
Skupino, ki jo sestavljajo Grega Skočir (vokal), Daniel Gregorič (kitara), Zoran Čalić (kitara), Alen Steržaj (bas) in Jože Habula (bobni), so v zadnjih petih zaznamovali veliki uspehi, kot je razprodana Arena Stožice leta 2015 ob 25. letnici delovanja, razprodan skupni koncert s Siddharto v isti dvorani leto kasneje, uspešnice, kot so Slab spomin, Užitek na replay in Kratek stik, celovečerni dokumentarni film »Tist dan v tednu«, in številni koncerti po vsej Sloveniji.

basist Alen Steržaj, Foto: Jani Ugrin

Album bo izšel pri založbi Nika Records in bo na voljo v njihovi spletni trgovini, na njenih prodajnih mestih ter na vseh večjih streaming platformah!

VIDEO: https://youtu.be/dkmGPFtKQUI

 

 

Barbara Pirh

About admin

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …