Domov / Glasba / DAVOR RADOLFI Z NOVO PESMIJO IN SPOTOM PRED TVOJIM VRATIMA V STILU GIPSY LATINA

DAVOR RADOLFI Z NOVO PESMIJO IN SPOTOM PRED TVOJIM VRATIMA V STILU GIPSY LATINA

Priljubljeni dalmatinski latino šarmer Davor Radolfi se vrača v velikem stilu latina. Zimzelena pesem Pred tvojim vratima, s katero je Tereza Kesovija pred leti zmagala na Splitskem festivalu, pesem pa prepeva tudi dober Radolfijev prijatelj Oliver Dragojević, je zdaj dobila pravo gipsy latino preobleko, podkrepljeno s štirimi kitarami.

 

Davor Radolfi je s svojo skupino Ritmo Loco pesmi vdihnil pestro latino življenje, ki poslušalca takoj zaziblje v plesnem mediteranskem ritmu. Nov videospot je Radolfi posnel v Šibeniku in na Kornatskem otočju, v njem pa ima glavno vlogo lepa Slovenka, naša zmagovalka največjega modnega projekta modelov v svetu, World Top Model, Nataša Ristić. »Pesem pred tvojim vratima že leta igram na svojih koncertih, zato sem se odločil, da jo končno tudi posnamem in izdam«, nam je zaupal Radolfi, ki je še dodal, da se je Nataša fantastično vklopila v snemanje spota v Dalmaciji in še dodatno pričarala mediteransko vzdušje. Davor pa je izdal tudi, da bo njegovih nekaj prihajajočih koncertov v duhu štirih kitaristov Ritma Loca, s katerimi bo še dodatno popestril svoje že tako raznoliko obarvane koncerte, polne plesa, hitrih ritmov in globokih emocij.

Nataša Ristič, World Top Model Slovenia 2017, ki je v Šibeniku posnela spot z Radolfijem le nekaj dni po razglasitvi prestižne zmage je povedala: »Snemanje videospota je bilo precej zanimivo. Preden sem spoznala Davorja Radolfija si nisem predstavljala, da bo tako preprost, spontan in prijazen. V veselje mi je bilo delati z njim in s celotno ekipo, ki je snemala videospot. Vsi so me toplo sprejeli in so bili zelo družabni. To sta bila dva res neverjetna dneva. V dani vlogi sem se odlično znašla in hvaležna sem lastnici licence World Top Model Slovenia, Kaly Kolonič, ki mi je snemanje omogočila. Vreme v Šibeniku je bilo sončno, kot nalašč za snemanje, tako na obali kot na sami barki.«

 

Tekst in glasbo je za pesem Pred tvojim vratima napisal Jure May Stanić, Davor Radolfi in Hrvoje Prskalo sta naredila aranžma, slednji pa je pesem tudi produciral v studiu Zg zvuk.

 

Barbara Pirh

 

 

About admin

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …