Domov / Slovenija/Svet / Prihaja prva dobrodelna glasbena prireditev za otroke z rakom PESEM ZATE | OD SRCA DO SRCA!
Vir: healthychild.com

Prihaja prva dobrodelna glasbena prireditev za otroke z rakom PESEM ZATE | OD SRCA DO SRCA!

Dobrodelnega projekta se organizatorji resnično in iskreno lotevajo z najlepšimi nameni — ZA, in v pomoč otrokom z rakom. Sredstva bodo izključno namenjena njim.

V projekt so vključili Pediatrično kliniko UKC, ki je naša osrednja ustanova za diagnostiko in zdravljenje otrok in mladostnikov do 18. leta starosti. K sodelovanju je pristopila Slovenska filantropija, združenje za promocijo prostovoljstva, ki deluje v javnem interesu.

Več o koncertu: PESEM ZATE-VABILO TR

V okviru dobrodelnega programa so povabili priznane slovenske glasbenike. Udeležbo na prireditvi so že potrdili Nuša Derenda, Nuška Drašček, kitarist Primož Grašič, Green town jazz band, ansambel Livingston in Darja Švajger. Prireditev bo vodil Peter Poles. Prepričani so, da bodo za to srčno druženje, od srca do srca, nagovorili še marsikoga, ki bo doprinesel dober delček pozitivne energije in omogočil malim pacientom UPANJE, ki naj umre zadnje!

Dobrodelna glasbena prireditev se bo zgodila v torek, 5. decembra 2017, ob 20. uri v Festivalni dvorani, središču za kulturo mladih.

Vstopnice so že v prodaji, in sicer se dobijo na vseh bencinskih servisih, v Cankarjevem domu in vseh kioskih.

Prireditev z velikim ponosom podpira tudi Radio Zeleni val.

Majk LAPUH

idejni vodja projekta PESEM ZATE | OD SRCA DO SRCA

in

Jolanda RAVNIKAR

prejemnica priznanja predsednika Republike Slovenije

za izjemno prostovoljsko delo na področju socialne dejavnosti

 

 

Barbara Pirh

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …