Domov / Lokalno / Prijetno domače tokrat na gospodarskem sejmu v Varaždinu

Prijetno domače tokrat na gospodarskem sejmu v Varaždinu

Na povabilo hrvaške občine Grad Ivanec, ki je partnerica občine Ivančna Gorica v projektu Interreg Slovenija-Hrvaška, se je občina Ivančna Gorica z Zavodom Prijetno domače minuli petek predstavila na sejmu v Varaždinu.

Na četrtem Gospodarskem sejmu v Varaždinu se je v dveh dneh obiskovalcem predstavilo 115 razstavljavcev, gospodarstvenikov, obrtnikov in podjetnikov. Med razstavljavci je bila tudi občina Grad Ivanec, ki se je predstavila s Poslovno cono Ivanec in Projektno pisarno za EU sklade, na sejem pa so povabili tudi razstavljavce iz občine Ivančna Gorica.

Zavod Prijetno domače je obiskovalcem predstavil predvsem turistično ponudbo naše destinacije ter obiskovalcem postregel z različnimi informacijami o občini Ivančna Gorica. Na stojnici se je tekom sejma mudil tudi župan mesta Ivanec g. Milorad Batinić, ki je izrazil zadovoljstvo glede obiska iz Slovenije ter željo, da se tudi Grad Ivanec na podobnem dogodku predstavi pri nas v občini Ivančna Gorica.

Glede na številne skupne točke in interese obeh občin, ki presegajo skupna prizadevanja za črpanje sredstev iz skladov EU, se verjetno lahko nadejamo dobrega sodelovanja v obojestransko korist ravno na področju gospodarstva.

 

Barbara Pirh

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …