Domov / Glasba / KEVIN KORADIN Z NOVIM SPOTOM BREZ BESED V SODELOVANJU Z WORLD TOP MODEL SLOVENIA

KEVIN KORADIN Z NOVIM SPOTOM BREZ BESED V SODELOVANJU Z WORLD TOP MODEL SLOVENIA

Prava paša za oči, predvsem zaradi lepih modelov, je nov videospot Kevina Koradina, enega izmed vidnejših rock glasbenikov in avtorjev pri nas. Kevin je tokrat združil moči z World Top Model Slovenia in nastal je zelo moden videospot, kjer poleg aktualne zmagovalke World Top Model Slovenia, Nataše Ristić, nastopa še 10 finalistk omenjenega modnega projekta, ki je največji projekt v svetu modelinga.  Manekenke so subtilno raznežene v poletnih Fenzy oblekah in kopalkah L. Behek. Pesem Brez besed je tretja pesem v Kevinovi solo karieri, poleg pesmi v angleškem in italijanskem jeziku, ki ju je izdal letos, pa se je zdaj s singlom v slovenščini ponovno zavihtel na najvišja mesta naših radijskih lestvic.

“Brez besed je moj 14. videospot, vendar prvi odkar svojo glasbo predstavljam pod svojim imenom. 11 spotov sem posnel s Tide in 2 z Goro”, nam je zaupal Kevin, ki je na svoj prvi spot v okviru solo kariere izjemno ponosen. “Vprašal sem se, kakšnega spota še nisem snemal, oziroma česa v spotu še nikoli nisem imel. Odgovor je …veliko lepih deklet!«, je še zaupal Koradin, ki se mi je ideja za spot izjemno obrestovala, saj kliki na socialnih omrežjih strmo naraščajo. Dodal je še: “Moji dolgoletni prijateljici in piarovki Kaly Kolonič, ki je med drugim tudi lastnica licence World Top Model Slovenia, sem povedal to idejo za scenarij in bila sva enakega mnenja, da glede na sam tekst in sporočilo pesmi Brez besed, modeli izjemno dobro sovpadajo zraven. Nisem si želel biti sam preveč v prvem planu v spotu, želel sem nekaj, kar te pusti na trenutke Brez besed in mislim, da smo z združitvijo moje glasbe in s privlačnostjo teh deklet dosegli kar smo hoteli.« Režiser Samo Mervar je namreč poskrbel za zelo modno estetski spot, ki je zanimiv tudi če ga gledaš stokrat. Frizure so delo Patrika Trola, za make up pa je poskrbela Eva Assani.

Kaj pa sam tekst pesmi? »Nezmožnost komuniciranja pripelje par do tega, da postaneta odtujena eden od drugega. Single se sprašuje o smislu takšnega razmerja, skuša pojasniti in ubesediti misli in občutke protagonista, vendar naleti vedno znova na nerazumevanje in zid. Morda  je bolje, če  nekatere besede ostanejo neizrečene, pa je končno sporočilo pesmi«, pojasni Kevin Koradin, pevec in avtor pesmi.

Kevin nam je izdal tudi, da je pesem Brez besed posnel z dolgoletnim prijateljem in producentom Clifford Goilom, ki je bil v tem času ravno sredi snemanja albuma za ameriškega filmskega zvezdnika in pevca Jeremyja Rennerja in si tako vzel pavzo in priletel iz Hollywooda v Slovenijo, kjer sta s Kevinom posnela nekaj skladb, med katerimi je tudi nov single Brez besed.

 

 

Barbara Pirh

 

 

About admin

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …