Domov / Glasba / OTVORITEV NOVE SEZONE ODDAJE VESELI PONEDELJEK USPELA!

OTVORITEV NOVE SEZONE ODDAJE VESELI PONEDELJEK USPELA!

Otvoritev nove sezone oddaje Veseli ponedeljek je uspela. V sodelovanju z Golica TV smo v Life cafe-ju v Grosupljem zopet pripravili pravo zabavo, ki so jo čutili vsi prisotni in tudi tisti, ki so nas gledali preko televizije Golica in poslušali preko frekvenc Radia Zeleni val.

Ljubica Špurej Jazbinšek je v prvi oddaji gostila Ansambel Poljanšek. “Mladi Poljanški”, kot jim tudi rečemo, so prestali vse naloge in potegavščine, predvsem pa poskrbeli, da smo lahko vsi uživali ob odlični glasbi.

Sandi Poljanšek je v svojem ansamblu zbral same super muzikante in simpatične fante.

Kot vedno čudovita in v prekrasno vijolično obleko napravljena Ljubica je Poljanške povabila tudi zavoljo tega, ker so odlični glasbeniki in pevci, kar je seveda predpogoj za sodelovanje v oddaji Veseli ponedeljek, kjer je treba prepevati v živo. Gledalci so izvedeli vse tisto, kar jih je zanimalo, Ljubica pa je pogovor vodila suvereno in zabavno kot to zna samo ona.

Bilo je zabavno in zagotovo se vam splača priti v našo družbo zopet prihodnji teden.

Veseli ponedeljek bo z vami vsak ponedeljek ob 20. uri zvečer, tisti, ki ste zamudili včerajšnjo premiero druge sezone, pa lahko napako popravite že to soboto, ko bo na Golica TV na sporedu ponovitev.

 

Barbara Pirh

 

About admin

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …