Domov / Glasba / RIBLJA ČORBA RAZGRELA MNOŽICO V LJUBLJANSKIH STOŽICAH

RIBLJA ČORBA RAZGRELA MNOŽICO V LJUBLJANSKIH STOŽICAH

V soboto, 18. novembra smo bili priča spektakularnemu, največjemu koncertu Riblje Čorbe doslej v Sloveniji. Okoli pet tisoč ljubiteljev srbske zasedbe Riblja čorba je lahko ob njihovih največjih uspešnicah kar dve uri in pol uživalo v ljubljanskih Stožicah. Pred koncertom, kateri je bil tudi v znamenju praznovanja njihove jubilejne 40-letnice, so člani obljubljali še ne videno na koncertnih odrih! Zgodilo se je točno to! Med gosti, ki so bili presenečenje, vse dokler niso stopili na oder, so bili tudi  slovenski rock velikani.

Bil je veliki rock spektakel ene največjih rock skupin z Balkana, ki se je v zgodovino rocka zapisala z uspešnicami, kot so »Ostani đubre do kraja«, »Na zapadu ništa novo«, »Nemoj da ideš mojom ulicom«, »Volim, volim žene«, »Neču da ispadnem životinja«, »Rekla je«, »Avionu slomit ču ti krila« in mnogimi drugimi. Na odru so se jim pridružili tudi srbski rokerji VAN GOGH, s samostojnim koncertom, Đorđe David in Azra Kozličić, za senzacijo pa so dodatno poskrbel pevski zbor Doma upokojencev Danice Vogrinec Maribor! Za največje presenečenje so člani skupine Ribja Čorba poskrbeli, ko je na oder stopil kitarist-pevec, ki je na delovanje Riblje Čorbe pustil velik pečat, Đorđe Davido iz beograjske skupine Generacija 5, ki je bil sploh prvič v Ljubljani. Dodamo le to, za vse tiste, ki sobotnega večera niste preživeli v Stožicah, lahko vam je žal.

Omeniti pa je pomembno, da je RADIO ZELENI VAL edina radijska postaja na kateri je Bora (pevec Riblje čorbe) pel v živo in to lansko leto na Božičnem sejmu v Life Café-ju!!! Ponosni smo na to in se veselimo nadaljnjega sodelovanja.

 

Domen K., Barbara P.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …