Domov / Lokalno / V Ivančni Gorici z nožem do smrti zaboden 57-letnik

V Ivančni Gorici z nožem do smrti zaboden 57-letnik

Svojci so nekaj dni pogrešali 57-letnega sorodnika iz okolice Ivančne Gorice, zato so o tem obvestili policiste. Ti so se odpravili na njegov dom, kjer pa so našli njegovo truplo. Ljubljanski policisti so ugotovili, da je bil 57-letnikov krvnik njegov 30-letni znanec.

Na silvestrski dan so svojci ljubljanske policiste obvestili, da že nekaj dni pogrešajo 57-letnega sorodnika iz okolice Ivančne Gorice. Policisti so se odpravili na njegov dom, kjer so našli truplo pogrešanega, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Na podlagi prvih zbranih obvestil so bili podani razlogi za sum, da se je zgodilo nasilno kaznivo dejanje. Policisti so opravili ogled kraja. Tega sta se udeležili tudi državna tožilka in preiskovalna sodnica, ki je tudi vodila ogled. Za pokojnika je odredila sodno obdukcijo.

Z nadaljnjo kriminalistično preiskavo so ugotovili, da je bil 57-letnik na naslovu prebivanja v družbi s 30-letnim znancem, državljanom Bosne in Hercegovine. Znanca sta se sprla, pri tem pa ga je 30-letnik z nožem zabodel v predel vratu, so navedli na PU Ljubljana. Zaradi poškodb je 57-letnik na kraju umrl.

Kriminalisti so osumljencu odvzeli prostost in ga včeraj s kazensko ovadbo predali v postopek dežurnemu preiskovalnemu sodniku OS v Ljubljani, ki je zanj odredil pripor.

 

vir: 24ur.com

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …