Domov / Lokalno / Grosupeljski zavod za turizem gostil predstavnike ministrstva

Grosupeljski zavod za turizem gostil predstavnike ministrstva

V ponedeljek so župan občine Grosuplje dr. Peter Verlič, direktor občinske uprave mag. Dušan Hočevar, v.d. direktorja Zavoda za turizem in promocijo »Turizem Grosuplje« Uroš Perme in vodja Medobčinskega razvojnega centra občin Grosuplje, Ivančna Gorica in Trebnje Jasmina Selan s sodelavcem Petrom Zakrajškom v prostorih Zavoda za turizem in promocijo »Turizem Grosuplje« gostili državno sekretarko na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo Evo Štravs Podlogar in generalno direktorico Direktorata za turizem Renato Martinčič.

Razkazali so njima prostore novoustanovljenega zavoda, predstavili največje naravne in kulturne bisere, Krajinski park Radensko polje, Županovo jamo, Tabor Cerovo, Magdalensko goro in druge turistične zanimivosti, ki so si jih ogledali v predstavitvenem videu . Govorili so tudi o možnostih razvoja turizma v občini Grosuplje ter o možnostih pridobivanja sredstev preko različnih razpisov za ta namen.

 

 

foto: občina Grosuplje

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …