Domov / Lokalno / Občina Dobrepolje na Radiu Zeleni val

Občina Dobrepolje na Radiu Zeleni val

Danes smo na Radiu Zeleni val gostili župana občine Dobrepolje Janeza Pavlina in direktorja občinske uprave magistra Ivana Kendo. Danes bo tamkajšnji občinski svet na 5.izredni seji obravnaval problematiko pomanjkanja zdravnikov v občini. Na sejo so povabili tudi direktorja Zdravstvenega doma Grosuplje. Največja projekta v občini sta trenutno vrtec in športna dvorana. Tudi občino Dobrepolje je močno udarila po občinski blagajni zničana povprečnina, ki jo država namenja občinam.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

En komentar

 1. V produkciji Radia zeleni val je včeraj, 14.3. potekala pogovorna oddaja v kateri je sodeloval župana občine Dobrepolje Janez Pavlin in direktor občinske uprave mag. Ivan Kend.

  Voditeljica oddaje je zastavila vprašanje, katerega je posredoval poslušalec Alojz Palčar po elektronski pošti. Vprašanje se je glasilo: Gospod Pavlin in gospod Kenda, kaj menite o korupciji ki se je dogajala pri gradnji kotlovnice?

  Bolj kot na vprašanje in odgovor sta se tako župan Janez Pavlin kakor tudi direktor občinske uprave mag. Ivan Kenda osredotočila na tistega, ki si je vprašanje dovolil zastaviti. V pošiljatelju oziroma spraševalcu sta namreč zmotno prepoznala mene, Slavca Palčarja, dolgoletnega člana občinskega sveta občine Dobrepolje in v eter sta trosila žaljivke na moj račun. Povedala pa sta vse kaj drugega, kar je bilo bistvo zastavljenega vprašanja.

  Jaz vprašanja nisem zastavil, niti nisem sodeloval v pogovorni oddaji na kakšen drug način. Po končani oddaji so bili pridobljeni dokazi, da je bilo vprašanje v uredništvo Radia zeleni val posredovano z elektronsko pošto in da ga je posredovala ta trenutek še neznana oseba.

  Izrečenih žaljivk in vrednostnih sodb župana Pavlina in direktorja Kende ne komentiram, saj več povedo o tistemu ki jih je izrekel, kot o tistemu komur so bile namenjene.

  Slavc Palčar
  član občinskega sveta
  občine Dobrepolje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.