Domov / Lokalno / O črpanju evropskih sredstev v Grosuplju

O črpanju evropskih sredstev v Grosuplju

V Družbenem domu Grosuplje je bil sestanek delovne skupine Skupnosti občin Slovenije za črpanje EU sredstev. Sestanka so se udeležili koordinator Delovne skupine za črpanje EU sredstev Miha Mohor iz Skupnosti občin Slovenije, direktor Urada za kohezijsko politiko mag. Bojan Suvorov iz Službe Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, vodja Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji Zoran Stančič ter županje, župani in drugi predstavniki občin.

Dobrodošlico jim je izrekel župan Grosuplja dr.Peter Verlič. Izpostavil je potrebo po ureditvi kanalizacije na območju Krajinskega parka Radensko polje. To je naravna vrednota v območju Nature 2000, a ob njegovem robu je kar nekaj naselij, iz katerih se vsa ta odpadna voda, vse fekalije, stekajo ravno v ta občinski naravni biser. Evropska komisija želi zbrati mnenja vseh zainteresiranih strani o tem, kako čim bolje izkoristiti vsak evro iz proračuna Evropske unije.

About admin

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.